Cum se remediază Google Drive Eroare „Se depășește cota de descărcare”


Unul dintre lucrurile minunate despre Google Drive este că puteți descărca, distribui și colabora la fișiere cu multe persoane. Cu toate acestea, odată ce aceste echipe devin mari sau încercați să încărcați fișiere mari, puteți ajunge la limite de utilizare. Aceste limite de utilizare pot duce la eroarea conform căreia „Cota de descărcare este depășită”.

Există câteva soluții pentru a evita această eroare, pe care le vom aborda în acest articol.

Ce cauzează eroarea„ Cota de descărcare este depășită ”?

Contul dvs. Google Drive vine cu urmând limite (pe care majoritatea utilizatorilor nu o ating niciodată):

  • Limita zilnică de încărcare de 750 GB între contul dvs. Drive-ul meu și unitățile de distribuire.
  • Nu sunt permise alte încărcări în ziua în care ați atins limita de 750 GB.
  • Încărcările fișierelor individuale nu pot depăși 5 TB.
  • Nu există limite de descărcare enumerate, dar, în general, dacă Am partajat un fișier mare cu mulți utilizatori care îl descarcă într-o perioadă scurtă, Google poate bloca fișierul din alte descărcări timp de 24 de ore pentru a preveni abuzul.

    Este a doua problemă care poate duce la Eroare „Cota de descărcare este depășită”. Poate fi imprevizibil, deoarece nu aveți de unde să știți câte alte persoane au descărcat deja același fișier pe care încercați să îl descărcați.

    Cum funcționează cota de descărcare Google Drive

    Dacă încercați să descărcați un fișier partajat din Google Drive, este posibil să vedeți două erori legate de limita zilnică de descărcare pentru fișierele partajate. Prima este eroarea „Cota de descărcare este depășită”. Al doilea este „Ne pare rău că nu puteți vizualiza sau descărca acest fișier în acest moment.”

    In_content_1 all: [300x250] / dfp: [640x360]->

    Problema legată de partajarea unui fișier mare cu o mulțime de oameni (cum ar fi furnizarea unui link de descărcare pe site-ul dvs. sau a unui cont de socializare cu mulți adepți) este că o mulțime de oameni ar putea încerca să descarce acel fișier deodată.

    Această creștere neobișnuită a lățimii de bandă va declanșa filtrele interne de abuz Google și va declanșa aceste erori pentru utilizatorii care încearcă să descarce fișierul din contul dvs. Toți utilizatorii vor fi blocați de la descărcarea fișierului timp de 24 de ore.

    Deși acest lucru poate fi o enervare, limita lățimii de bandă este în vigoare dintr-un motiv întemeiat. Există multe cazuri de persoane care partajează public linkuri către filme piratate sau muzică prin contul lor Google Drive. Filtrul de lățime de bandă îl ajută pe Google să identifice și să interzică acelor utilizatori să folosească Google Drive.

    Dar asta înseamnă, de asemenea, că dacă faceți parte dintr-o organizație cu un număr foarte mare de membri și încercați să partajați un document sau broșură cu membrii, această limitare va cauza probleme.

    Cum să ocoliți limita de descărcare Google Drive

    Puteți descărca în continuare fișierul fără a declanșa eroarea „Cota de descărcare este depășită”. Este nevoie doar de câțiva pași suplimentari pentru a schimba contul Google Drive din care îl descărcați în contul dvs.

    Pentru a face acest lucru, va trebui mai întâi să salvați o copie în contul Google Drive.

    1. Asigurați-vă că sunteți deja conectat la contul dvs. Google Drive.

    2. Selectați linkul către fișierul partajat Google Drive pe care doriți să îl descărcați.

    Dacă sunteți deja conectat la contul dvs. Google, acesta va deschide o copie a fișierului din contul dvs. Veți vedea o stare în partea de sus a acestui lucru, indicând că o copie a fost adăugată în contul dvs. Cu toate acestea, nu este întotdeauna evident unde a fost stocată această copie.

    3. Salvați o copie a fișierului într-un folder Google Drive pe care îl preferați selectând Fișier>Faceți o copie.

    4. Navigați la folderul în care doriți să salvați copia și selectați-o. Selectați butonul Selectațipentru al alege. Apoi selectați OKpentru a termina.

    Aceasta mută fișierul din contul original din care a fost distribuit în propriul dvs. cont Google Drive. Întrucât contul dvs. Google Drive este, de asemenea, pe serverele Google, acesta nu este din punct de vedere tehnic o descărcare a fișierului.

    Acum că o copie a fișierului original este în contul dvs. și nimeni altcineva nu îl descarcă, puteți continuați și descărcați-l acum pe computerul dvs. local, fără nicio limită a cotelor de descărcare.

    Descărcați fișierul din propriul dvs. cont

    Acum puteți închide fereastra în care vizualizați fișierul original . Navigați la dosarul propriului cont Google Drive în care ați făcut o copie a fișierului.

    Aveți două modalități prin care puteți descărca fișierul acum pe computer. Faceți clic dreapta pe fișier și selectați Descărcați.

    Odată ce fișierul este descărcat, îl veți vedea disponibil în zona de descărcare a fișierelor din browser. Pentru Google Chrome, acesta este colțul din stânga jos.

    Doar selectați săgeata în jos din dreapta numelui fișierului și alegeți ce doriți să faceți cu fișierul.

    A doua opțiune de descărcare este să faceți dublu clic pe fișier pentru a-l deschide. . Selectați Fișierdin meniu, apoi selectați Descărcațiși alegeți formatul de fișier în care doriți să descărcați fișierul.

    Aceasta va descărca fișierul și va apărea în browser la fel ca mai sus.

    Cum se remediază „Cota de descărcare este depășită” Eroare dacă sunteți proprietarul

    Dacă sunteți cel care găzduiește fișierul partajat pentru multe persoane din contul dvs. Google Drive, remedierea acestei erori este puțin diferită.

    Problema dvs. este faptul că atât de mulți oameni au descărcat fișierul partajat, încât a declanșat filtrul Google pentru a bloca descărcările viitoare. Acest bloc este împotriva fișierului respectiv, nu contul dvs. Google Drive în sine.

    Aceasta înseamnă că orice alte fișiere partajate pot fi descărcate în continuare. Dacă transformați fișierul original care are acum descărcările blocate într-un fișier „diferit”, puteți face din nou descărcările să funcționeze.

    Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe fișierul original și selectați Creați un copie.

    Veți vedea un nou fișier care apare cu „O copie a” în fața numelui de fișier original.

    Fișierul va fi partajat cu aceleași persoane ca fișierul original care a fost blocat. Cu toate acestea, din moment ce prea mulți oameni descărcau vechiul fișier, ar putea fi util să limitați numărul de persoane care pot descărca copia.

    Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe fișier și selectați Distribuiți.

    Dacă ați oferit acces la acest fișier oricărei persoane de pe internet care are linkul, ar putea fi util să schimbați acest lucru în Restricted.

    În Obțineți linksecțiune, selectați Modificare.

    Utilizați meniul derulant pentru a schimba această setare la Restricționat.

    Aceasta înseamnă că numai persoanele cu care ați partajat fișierul pot deschide sau descărca. Doar faceți clic dreapta pe fișier, selectați Distribuițiși adăugați toate e-mailurile sau grupurile la care doriți să oferiți acces.

    Dacă intenția dvs. este să permiteți oricui vă vizitează site-ul sau postarea pe rețelele sociale descarcă fișierul, o abordare mai bună este să configurați un Formular Google încorporat unde oamenii pot solicita în schimb accesul la fișier.

    În acest fel vă puteți asigura că nu există prea mulți oameni descarcă fișierul și pun în pericol contul dvs. Google Drive din cauza unei interdicții de la Google.

    Related posts:


    7.04.2021